Sziasztok, megnyitottunk!

Posted on Written by Téma: Egyéb

Miért indult a Csinoda.hu?

A legtöbb időt a munkahelyünkön, vagy tanulással töltjük az életünk során. Miért ne telhetne ez a rengeteg idő olyan környezetben, ami inspirál, megnyugtat, jó érzéssel tölt el, ugyanakkor átláthatóvá, praktikussá és széppé teszi íróasztalunkat?

Azt hiszem sok nőtársamhoz hasonlóan elmondhatom, hogy mindig is nagyon vonzottak az írószerboltok, a kis kiegészítők. Természetesen nem egy felesleges kacatokkal teli asztal a cél, hanem egy rendezett, egységes dizájnú tér, ahol minden könnyen megtalálható.

Sok évet dolgoztam állami cégnél, ahol az alap füzet, toll és olló kombón kívül nem sok minden mást kaptunk, mint irodai felszerelés. És ez a legtöbb munkahelyen így van. Én már akkor is összevásároltam mindent, amivel kicsit feldobhattam az asztalom. Persze a szépségen kívül nagyon szeretem a praktikumot is. A mai technikai világban is én csak akkor látom át a napi feladataimat, ha szépen mindent papírra feljegyzek, vagy a naptáramba felírok. Ezek mindig szem előtt vannak, így semmit nem felejtek el.

A Csinoda elindításával az volt a célom, hogy egy helyen megtalálható legyen minden olyan kiegészítő, amire szükséged lehet, hogy egy egyedi munkakörnyezetet alakíts ki.

Természetesen a fiatalabb korosztályt sem hagyhattam ki, mivel azt hiszem, a tanulással töltött időt muszáj valamivel színesebbé tenni. Mindenki szívesebben nyit ki egy menő mintás füzetet, vagy jegyzetel egy szuper csillogó tollal.

A világ új helyzet elé állított minket, így sokan már otthonról dolgoznak és valószínű a jövőben is többen megtartják ezt a szokást. Ebben az esetben még fontosabb, hogy a dolgozó sarkod az otthonod dísze is legyen.

Jó válogatást az oldalon és ha berendezted az íróasztalod kérlek küldj róla képet vagy jelölj meg a közösségi oldalakon!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük