5 tipp, hogy hogyan tedd rendbe az íróasztalodat

2022.03.06. Írta: Téma: Inspirációk
Ha neked is sokszor káosz uralkodik az asztalodon, és a nagy papírkupacok között nem találod meg a fontos irataidat, vagy feladatok maradnak el, akkor hoztam neked pár hasznos tippet, amivel rendszerezheted az íróasztalodat. Takarítsd le az asztalodat Nem forradalmi ötlet, de megkerülhetetlen. Mielőtt nekilátnál a rendszerezésnek, mindenképp ki kell válogatnod azokat a dolgokat, amikre már nincs szükséged, amik már megérettek... Folytatás olvasása »

Arany kiegészítők az íróasztalodra

2021.09.17. Írta: Téma: Inspirációk
Csempéssz egy kis luxust az íróasztalodra ezekkel a gyönyörű arany kiegészítőkkel! Összeválogattam a kedvenceimet egy montázsba. Ha ezekkel egészíted ki az íróasztalodat, biztos a kedvenc helyed lesz a lakásodban, vagy nagyobb örömmel fogsz asztalhoz ülni a munkahelyeden minden reggel. Lehet elsőre soknak tűnik, de ezeknek a tárgyaknak a nagy része átlátszó akril, és sok helyen csak jelzésképpen jelenik meg egy... Folytatás olvasása »

Sziasztok, megnyitottunk!

2021.06.25. Írta: Téma: Egyéb
Miért indult a Csinoda.hu? A legtöbb időt a munkahelyünkön, vagy tanulással töltjük az életünk során. Miért ne telhetne ez a rengeteg idő olyan környezetben, ami inspirál, megnyugtat, jó érzéssel tölt el, ugyanakkor átláthatóvá, praktikussá és széppé teszi íróasztalunkat? Azt hiszem sok nőtársamhoz hasonlóan elmondhatom, hogy mindig is nagyon vonzottak az írószerboltok, a kis kiegészítők. Természetesen nem egy felesleges kacatokkal teli... Folytatás olvasása »