Arany kiegészítők az íróasztalodra

Posted on Written by Téma: Inspirációk

Csempéssz egy kis luxust az íróasztalodra ezekkel a gyönyörű arany kiegészítőkkel! Összeválogattam a kedvenceimet egy montázsba. Ha ezekkel egészíted ki az íróasztalodat, biztos a kedvenc helyed lesz a lakásodban, vagy nagyobb örömmel fogsz asztalhoz ülni a munkahelyeden minden reggel.

Lehet elsőre soknak tűnik, de ezeknek a tárgyaknak a nagy része átlátszó akril, és sok helyen csak jelzésképpen jelenik meg egy kis arany betét. Ha a tolltartóba bekerülnek a tollak, a papírtartókba a papírok, máris nem lesz ennyire steril az összkép. Nekem kifejezetten tetszik az egységes dizájn. Válassz hozzá illő füzeteket, tollakat! Nagyon jól mutathatnak hozzá fehér és fekete kiegészítők, de szinte bármilyen színnel kiegészítheted, ami szívednek kedves.

A bemutatott kiegészítőket megvásárolhatod 8 db-os szettben itt.(Montázson: 1-5, 7,9)

Az arany ollót külön vagy egyéb kiegészítőkkel szetteben itt találod. (Montázson: 2)

 

 

 

 

 

 

 

 

Az arany betétes papucs szerintem bármilyen íróasztalt feldob és más színekkel is könnyen kombinálhatod. Rozé arany betéttel is megtalálod itt. (Montázson: 8)

irattartó papucs arany

Arany binder csipeszeket és gémkapocs szetteket pedig itt, itt és itt találsz. (Montázson:10)

Szív alakú arany bindercsipesz

Nekem nagy kedvencem a “Goal Digger” feliratú dátumozatlan határidőnapló, ami a felírat és a csíkok szintén arany színűek, így jól illik ehhez a szetthez. (Montázson: 6)

Ha berendezed az íróasztalod, kérlek készíts róla képet, és küldd el a [email protected] címre, vagy jelölj meg a közösségi oldalakon: @csinoda.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük