Pentel Energel Kawaii pixel art tollak

Limitált kiadás! Különleges és elragadó dizájn. Japán karakterek által inspirált, kawaii pixel minták. Eredeti Pentel Energel minőség.

  • nem kenődik,
  • folyékony zselés tinta,
  • gyorsan szárad,  kiváló választás balkezesek számára,
  • nyomógombos dizájn, szilikon bevonatú,
  • 0,5 mm-es hegy
  • kék színű tinta

1.690 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Limitált kiadás! Különleges és elragadó dizájn. Japán karakterek által inspirált, kawaii pixel minták. Az eredeti Pentel Energel minőség, gyorsan száradó tinta, nincs kenődés.  A minták jelentéséről lentebb részletesen olvashatsz!

CAFÉ

Japán édességek és kávéházi karakterek által inspirált dizájn, ami azonnal  egy délutáni kis kávészünetre repít. Látté, habos palacsinta és fincsi nasik…mi kell még? Vidd magaddal ezt a kávézós hangulatot a munkába vagy a tanulásba is!

ONIGIRI

A népszerű japán snack az onigiri ihlette dizájn. Cuki kis japán rizsgolyók, szórakoztató és pimasz japán hangulatjelekkel.

KITSUNE

A japán fesztiválok népszerű kiegészítői a Kitsune-k, azaz róka maszkok, amik ezt a dizájn ihlették. Japánban a rókát régóta mágikus lényként tartják számon. Az Inari Kitsune-ok a jó termést és a jólétet is képviselik, valamint ők a szentélyek őrzői is.

UCHIWA

Japánban az uchiwa (a kézi legyező) kötelező nyári kiegészitő. Általában hagyományos mintákkal díszítik és különböző formában kaphatók. Ezen a tollon cuki állatmintás legyezőket találsz.

NEKO

Ez a toll az egyik legikonikusabb japán tevékenység előtt tiszteleg, a Purikura fotók előtt. Ezek automatában készített fotók, melyeket kedvükre díszíthetnek a készítők. Ezen a tollon a fotókon kívül még egy meghatározó japán ikont találsz, a cuki Neko-t (macskát), mely széles körben elterjedt figura a japán popkultúrában.

DARUMA

A Daruma egy hagyományos japán baba, amely a nehézségekkel szembeni kitartást jelképezi. Többféle színben kaphatóak és mindegyiknek megvan a maga jelentése. A piros például a szerencsét jelöli.

További információk

Minta

Café, Daruma, Kitsune, Neko, Onigiri, Uchiwa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pentel Energel Kawaii pixel art tollak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük